Monday, 10 November 2008

mirage : bersuaralah sang bayu






Dalam diam aku bersuara,
suara sang bayu...













sebelum ke beach, kami ke hutan lipur menderu...







actually aku pun tak tahu kenapa kami ke situ...boink kejap...tak kisah la ...tapi, yang menyebabkan aku langsung tak tertarik dengan tempat ini ialah...jalannya yang tak rata, banyak lopak2 air...so, kereta aku yang memang tak berapa bersih tu, makin bertambah kotor, then, kawasan yang dilalui untuk sampai ke situ...macam kawasan orang potong kepala...(laha kan aku?)...lastly, tempat itu sendiri...tak hygienic...keluar je dari kereta terus aku rasa nak masuk balik dalam kereta...huh...neraka apakah yang aku buat disini...(pinjam ayat wahyudimi)...nasib baik sekejap je kat sana, kalau tak sure aku hysteria tak berhenti2 sampai keluar dari tempat tu.



apparently, it wasn't just me who felt that way...nota kematian pun shared my predicament...mungkin kerana kami wanita...namun, dia lebih cool dari aku...huhuhu



tapi...masa ambil gambar tetap tersenyum riang...kan the world is a stage...

5 comments:

nota.kematian said...

mdm,
hahaha...

macam iklan kat radio laa plak,
kami tak hot, kami kool...
ke cool ek?

hehehe

Raja Azrul said...

erk...buatlah apa yang you suka..hehehe

Mr Final said...

waaah.. bestnyee

Kadrieana Zahiera Yasin said...

kenaper tak cakap kat i nak pic i sorg tue...ala2 baru dikejar paparazi tue..boleh i bagi yang dah siap edit..ahaks...

mati lah dicop veranganzz

wahyudimy said...

stp kali buka blog ni mesti rasa jelous.next destination sipadan.he.he

p/s-saja nak promote hometown.