Monday, 20 October 2008

ikhlas walau jauh

khas untuk azwan, raja, tito, yusrie, fendi, jumain, zamri...kenapa mention nama2 ni?...keep reading....






satu lagi expedition yang tidak di rancang...kali ini melibatkan aku, faiz dan daoz...tito tak de pulak...sebab ada kelas...huhuhu...





anyway, this time we all went to Gunung Charas...about 10 km dari Jaya Gading...pergi lepas lunch kat JG jugak...





gambar2 ada yang agak gelap sebab keadaan didalam gua tu memang agak kelam...yang kat luar tu ok la...especially gambar dia orang dengan tourists dari Canada dan New Zealand....




It turns out, disekitar ni terdapat tujuh buah gua...and by general consensus...oleh kita orang bertiga, kami namakan gua2 tu sempena nama kawan2 yang tak ada disitu masa tu...

ni la dia...

gua buddha....azwan...sebab dia suka tidur, boleh gang dengan sleeping budhha kat dalam...hehe

gua batu nisan raja...raja la...

gua gajah...fendi...kenapa ya...

gua tiga beradik...daoz, tito dan yusrie...kita orang kan memang adik beradik...kata daoz

gua puteri bersikat...of course la aku...siapa lagi, takkan faiz kot...

gua lubang dalam...faiz...motif???

gua pecah...zamri...selalu pecah lubang...kata faiz

gua lubang hidung...jumain...hahahahaha...

walau kau orang tak de, kita orang tetap ingat...

14 comments:

kobelco excavator said...

wow, very special, i like it.

walk behind loader said...

when will you go online?

excavator rental said...

yeah! its much better,

excavator simulator said...

help me.

Daoz said...

too bad mdm,im the only one who think we r like brothers.apparently,im not even a friend to them.sigh~

mredzuwan said...

madam.i've been there dulu wakru blaja....bley tahan gak termengah2 panjat bukit..

FendyHekka said...

huh... memula nk berterima sbb igt kt I tapi gua gajah? motif? ha3. besh nyer jalan2...

maoh said...

meriah nama tempat dah enchanted ngan mnama2 korang...

jumain said...

motif bg i gua hidung?

xde idea la tue hahahha

Otit said...

to daoz.
life's too short to feel bad.
sometimes we do.but just ignore them.go and get booster in my blog.hahaha.

so,madam.
u tell me,how was it felt to be temporarily singaporean?

Raja Azrul said...

berjalan-jalan di Gua Charas tak sama seperti kita berjalan di Sarawak, Arau, Padang Besar, Penang, JB, KL, Shah Alam, Zoo Negara, Muzium Negara, Bukit Bendera, Dungun, Kemaman, Cameron,Genting dan Kuantan...

Memang tak sama, tapi itulah yang i akan ingat sampai bila-bila...!!

Kadrieana Zahiera Yasin said...

motif....tak sama??.mmg lah tak sama sebab kedua2 nyer org berbeza..tapi perasaan ttp sama...kenangan boleh jadi sesiapa sahaja...bukan org yang sama jer....best sangat dapat g ngan u mdm....wakakkaka...kita buat trip lagi pasnie....hukhukhukhuk

Otit said...

cameron highland!!
anyone!

Pjoyz Zul said...

saya takda ke?? huhuhuhuhu